Topp tio gällande fiske!

Om du ska köpa utrustning kan det vara bra att läsa på lite. Här presenterar vi en topp tio-lista gällande just fiskeutrustning.

1. KAMASAN B982 XSTRONG SPECIMEN

Detta är en riktigt stark krok som är idealisk för mete även av de starkare fisksorterna.

2. SHIMANO BIOMASTER 4000 SW-A XG

Denna kraftiga haspelrulle passar utmärkt för fiske i saltvatten. Här finns flera kullager som gör att inrullning går lätt. Dessutom är rullen tillräcklig kraftig för att klara även de större fiskarna.

3. DRENNAN FEEDER & METHOD MONO 100M

Detta är en extra stark, snabbsjunkande lina som passar perfekt för feederfiske. Linan är tillverkad av nylon och är troligen framtidens lina.

4. BERKLEY PULSE XCD MH 69 15-40G HASPEL

Detta är ett modernt designat haspelspö. Spöet är mycket lätt och ger fiskaren en bra känslighet. Spöet ger fantastisk fiskekänsla, mycket tack vare den ergonomiska designen.

5. RAPALA SKITTER POP

Denna popper ger ett stryktåligt och mycket högkvalitativt bete. Det lämpar sig utmärkt för spinnfiske.

6. Abu Garcia Abumatic Vildmark

Detta haspelset är perfekt för semesterfiskaren och nybörjaren. Här finns både spö rulle och förspolad lina.

7. Abu Garcia Havsöringfavoriter 3-pack

Detta vackra beteskit är perfekt för fiske av havsöring. Om du vill få stor fångst är detta bete något du bör ha i fiskelådan.

8. Antick Fästingfrysare

Denna produkt förfryser fästingen och gör att den dör. Den drar samman fästingens mun och det gör att överföringen av maginnehåll stoppas.

9. Abu Garcia Atom 20g 3-pack

Detta skeddrag fungerar både i trånga utrymmen och vid kraftiga vindar. Det är extremt populärt som fiskemagnet, och det kommer i tre olika färger.

10. Abu Garcia Tornado Combo 10′ 15-55g

Detta set kommer med spö och rulle och passar både nybörjaren och den som har fiskat ett tag. Rullen har fem kullager vilket gör det enkelt att rulla in linan och dessutom har den en effektiv broms.