Beställ hem italiensk catering i Stockholm

Italiensk mat är alltid gott, passa därför på att beställa italiensk catering i Stockholm, när du ska ställa till med olika former av fester, som till exempel födelsedagsfester, kompisfester med mera. Det är väldigt skönt att slippa stå att laga mat till många hungriga gäster, det tar tid och det kan även kosta mer än att anlita en eftertraktad italiensk catering Stockholm, som till ett bra pris erbjuder dig riktigt god mat, och du och dina vänner kan i stället ha en mysig kväll, med intressanta samtal och mycket skratt. Du kan antingen bjuda på en rätt som pizza eller olika former av pasta, eller beställa en buffé med många olika goda italienska rätter. Det finns mängder av italiensk catering i Stockholm, och härnedan får du tips på några trevliga restauranger som erbjuder catering.

För alla pastaälskare

Hos den italienska restaurangen Pasta Gudfadern, hittar du olika varianter av pasta, och de erbjuder catering hem till dig, eller till din arbetsplats om det är en firmafest det gäller. På menyn finns god mat som är lagad på färsk pasta, och även sallader och soppor med innehåll av färsk pasta.

The Italian Cousins erbjuder italiensk catering i Stockholm

För alla som älskar pizza, erbjuder The Italian Cousins catering en buffé som innehåller flera olika bitar av pizzor och till det olika goda ostar från Italien. Det låter väl som en trevlig meny en fredagskväll med vänner hemma i bostaden, istället för att besöka en restaurang med höga ljudnivåer. Sätt på lite tyst bakgrundsmusik, och njut av de goda pizzorna och ostarna. Den mat som levereras hem är alltid i rumstemperatur. Skulle du ha pizzorna lite varmare, sätter du bara in dem på en plåt i ugnen under några minuter.

Haga Bottega

För dig som föredrar italiensk medelhavsmat, erbjuder Haga Bottega säsongsbetonade råvaror som catering, hem till dig eller till ditt företag, beroende på fest. Du kan du välja mellan en minimeny, för minst 20 personer, upp till en grandemeny för minst 50 gäster. Det låter väl inte fel? Smaklig måltid och lycka till med festen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *