Förråd och förvaring i Stockholm

Extra förråd och förvaring i Stockholm är ett bra sätt att dryga ut utrymmet hemma eller om man reser bort och tänker hyra ur sitt boende under tiden. Saker man är extra rädd om eller som har speciellt personligt värde hålls skyddade på ett tryggt sätt. Hyrorna räknas oftast i m3, vilket gör att man i så fall bara betalar för det exakta upptagandet av utrymme och inget annat. Vid den här formen av avtal rekommenderas att läsa på och packa smart och ekonomiskt. Många bra tips kan hittas på webben. För ett förråd betalar man månadshyran oavsett om man har något där eller ej.

Förvaring i Stockholm är tryggt och säkert

Med rådande konkurrens kan man få sin förvaring i Stockholm skräddarsydd. Förråd finns i hela staden inklusive förorterna och är i regel lätta att hitta körvägen. Områdena är ordentligt instängslade och har kameror och övervakningsutrustning. Varje utrymme har unika nycklar och koder och generell skadeförsäkring. En del saker klarar inte förvaring under vissa utomhus temperaturer och för dessa behöver man be om speciellt uppvärmda förråd. Kontrakt erbjuds antigen löpande eller med bindningsperiod och ofta kan man erbjudas 1 till 2 månader nästan kostnadsfritt i början.

Hjälp med packning och flyttning

Förvaring i Stockholm av tex mindre båtar och kajaker, eller annan sport- eller arbetsutrustning, kan enkelt göras i närheten av där man använder dem även om man inte bor där. Förråd med självbetjäning gör att man kan komma och gå som man behöver och har lust till. Vid magasinering av ett helt bohag erbjuds vid förvaring i Stockholm hela tjänster från dörr-till-dörr vilket inkluderar allt från flyttlådor och tejp till packning och körning. Många använder även extern förvaring i samband med flyttar, renovering eller som e-butiks förråd. Allt för att göra det så enkelt som möjligt när man kanske är stressad och upptagen med annat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *