Göra HIFU behandling i Stockholm?

Vill du forma till kroppen och söker Främsta hifu behandling stockholm då har du flera valmöjligheter. En HIFU behandling är perfekt för dig som inte vill göra några kirugiska ingrepp, Själva namnet HIFU står för Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud. Behandlingen utvecklades 2012 och är FDA godkänd.

Denna behandling stramar åt delar av kroppen eller ansiktet som du inte är nöjd med, det behövs bara en behandling för att få ett föryngrat utseende och det resultatet är väldigt hållbart. Om du skulle vilja strama åt kroppen ännu mer så kan du även göra två behandlingar med några månaders mellanrum.

Vad innebär HIFU behandling Stockholm?

När en HIFU behanling i Stockholm genomförs så används en speciell maskin med ultraljud och väldigt hög värme. Effekten av maskinen drar åt kroppens vävnader och aktiverar kroppens kollagen produktion, vilket beyder att huden föryngras. Produktionen av kollagenet kan dock ta lite tid, de flesta får sina önskade resultat efter nån månad med i de flesta fall kan det ta upp till 6 månader efter behandlingen innan önskat resultat är uppnått.

Några saker som är viktiga att ta hänsyn till innan du gör en HIFU behandling är att du inte får ha gjort fillers inom den senaste månaden, efter behanlingen får du inte heller göra liknande behandlingar på minst tre månader. Innan behandlingen får du inte heller förtära alkohol eller äta mediciner som är blodförtunnande.

Vilka tjänster erbjuder HIFU salong?

De som jobbar med HIFU behandlingar i Stockholm är även ofta specialiserade inom andra skönhetsbehandlingar. Du kan bland annat göra behandlingar som behandlar celluliter, även detta är en behandling som utförs utanpå kroppen och är inte kirurgisk. De använder elektriska vågor och lymfdränage.

Förutom det kan du även boka behanlingar som till exempel hårborttagning på alla olika delar på kroppen eller ansiktet i form av laser. Du kan även få ta del av fotvård som innebär nagelvård, fotbad pch fotmassage.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *