Smart med laddboxgöteborg

Behöver du också en egen laddboxgöteborg vid din bostad? Det är allt fler som byter ut sin gamla bensinbil mot en modern elbil eller elhybrid och med ökad förekomst av sådana bilar blir förstås trycket på laddboxgöteborg successivt större och större. Det finns laddstationer på ganska många platser men att ladda batteriet tar ju lite tid och det är inte alltid lätt att hinna ladda i tid i en hektisk vardag. Satsa hellre på en egen laddboxgöteborg vid din bostad eller kanske vid din arbetsplats om ni är fler som tänker likadant. Sätt upp en laddstation med flera laddboxar vid kontoret så kan alla ladda under dagen. Det här är förstås extra smart om det finns tjänstebilar för personalen.

Välj rätt laddboxgöteborg

Det finns ett antal olika modeller på laddboxar och vi ger gärna råd och förslag på vad som blir bäst att välja i varje enskilt fall. Sådana saker som kapacitet på elnätet och bilmodell kan påverka liksom även vilka funktioner som känns viktiga. Välj Professionell laddboxgöteborg med möjlighet till uppkoppling så kan den hanteras på distans via mobiltelefonen. Självklart kan vi hjälpa till även med fiberinstallation om det skulle behövas på den plats det gäller. Just detta med att ha en app i mobilen för att styra laddningen är väldigt uppskattat av många. Schemaläggning är både praktiskt och smart.

Bidrag för installation

Det kan finnas möjlighet att få bidrag för installation av den här sortens energismarta lösningar. Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna till bästa pris så vänd dig med förtroende till oss om du vill skaffa en säker och trygg möjlighet att ladda din bil snabbt på hemmaplan samtidigt som du höjer värdet på din bostad på sikt. Utvecklingen är ju sådan att allt fler vill ha laddmöjligheter och då är hus med laddboxgöteborg mer efterfrågade än hus utan sådan utrustning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *