Energioptimering av en fastighet i Stockholm

En pågående energioptimering i Stockholm

När jag hade gjort min energianalys i min fastighet i Stockholm var det väldigt tydligt att jag behövde utföra energioptimering. Det var nämligen så att energiförbrukningen i fastigheten var på en absurt hög nivå.

Det var absolut inte hållbart ur något perspektiv men det krävdes inte mer än en energioptimering i Stockholm för att vara på banan igen. Och det var exakt det jag gjorde för att komma upp på hästen igen med energiförbrukningen!

Så nu är min fastighet optimerad för att prestera maximalt med minimal energiförbrukning. Och som det fungerar! Min energianvändning har minskat med ungefär 78% efter en effektiv energioptimering i Stockholm.

Energioptimering av armaturer i Stockholm  

Det första jag kände att jag behövde göra var att byta mina armaturer mot en LED-variant som sparar in 70% av lampornas energianvändning. En väldigt simpel investering och en minst lika simpel installation.

Utöver att byta armaturer så installerade jag närvarostyrd belysning i trapphus, tvättstuga och entré för att inte slösa energi i onödan när ingen är där. Det visade sig spara in ytterligare 40% av den resterande energianvändningen som lamporna använder! Vilken dröm investering, eller hur?

Injustering i BRF i Stockholm

Det är väldigt viktigt att utföra injusteringar om du är boende i en BRF i Stockholm. Det är för att det kan vara flera grader kallare i en lägenhet än i övriga. Vilket kan vara olidligt för boenden i den lägenheten.

Därför är det viktigt att utjämna temperaturen för att optimera förhållanden för att sänka temperaturen. När du sänker temperaturen så sparar du in tiotusentals kronor per år, men det kommer ju med en kostnad. En kostnad i komfort och behaglighet.

Därför är det viktigt att utjämna temperaturen för att det ska vara optimalt att sänka temperaturen i bostadsrättsföreningen. Det är även därför det är väldigt viktigt att investera i sin fastighets optimering av energiförbrukning. Annars går du miste om mycket komfort och pengar!

Kontakta denna firma för en kostnadsfri offert på injustering!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *