Plattsättare älskar fotbollen i Stockholm

Arbetet av en plattsättare i Stockholm.

Fotboll i Stockholm är speciellt för en plattsättare. Varje firma sponsrar i princip en av de tre fotbollsklubbarna. Min firma sponsrar den största och bästa fotbollsklubben i Stockholm dock och det är AIK. Som plattsättare i Stockholm är det väldigt viktigt att din firma tar en ståndpunkt i detta trefrontskrig som definierar stadens atmosfär. För den som satt sin fot i Stockholm vet att du står vid ett vägskäl rätt snabbt. Ska du välja AIK som är störst, vackrast och bäst, eller söderbröderna Djurgården eller Hammarby? Det borde inte vara ett problem för dig att välja rätt om du inte har riktigt stora problem. Kom ihåg att Gud inte förlåter dig om du väljer fel lag (pssst det är AIK som är rätt lag)!  

Lönen som plattsättare i Stockholm

Det är en absurt hög lön för plattsättare. Det tror man inte men att vara plattsättare är bra för plånboken. Speciellt i en sådan stad som Stockholm där lönerna generellt sätt är väldigt höga. Stockholm har ju även den otroliga fotbollen som förbättrar hela stadens atmosfär under vår, sommar och höst. Det är inte bara på grund av kylan som vintern är hemsk för en stad som Stockholm. Utan det är även avsaknaden av fotboll som gör livet hemskt för en plattsättare under vintern i Stockholm.

Bra plattsättare i huvudstaden

Det finns många bra firmor i staden. Självklart en del rötägg också men det är främst en hel del otroliga plattsättare i Stockholm. Och det är väldigt bra utifrån ett kundperspektiv. Lite jobbigare dock för de firmorna som fixar arbete genom förmedlingstjänsterna. För då får dem konkurrera mot en mängd firmor som är minst lika bra.

Lämnar alltid kostnadsfria offerter

Jag rekommenderar dig att kontakta den firman som jag länkade då de brukar fylla sina kalendrar rätt snabbt. Så är det när man jobbar med kvalité samt kostnadsfria offerter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *